Juliana van Stolberglaan 47, Den Haag

Price   € 1.400.000 k.k.  

Description

Exclusief op de Juliana van Stolberglaan in Bezuidenhout

Hoe vaak komt u een herenhuis tegen waar u een reis maakt door de tijd? Een woning met een zee van ruimte, veel grandeur en een geweldige sfeer door de fantastische authentieke details?

Maar ook een herenhuis waarbij nagedacht is over energiebesparende maatregelen: zoals de verwarming middels een warmtepomp, zonnecollectoren en geheel voorzien van isolerende beglazing.

De prachtige houten lambrisering is een ontwerp in de ‘Haagse Stijl’ van de Nieuwe Haagse School en vervaardigd door de Haagse firma H. Pander en Zonen. (taxatierapport aanwezig)

Dit enorme pand heeft een riante ontvangsthal van marmer en een fraaie schouw. De woonkamer en suite geeft d.m.v. openslaande deuren toegang naar het royale terras en tuin.

Daarnaast kunt u maar liefst 8 authentieke schouwen bewonderen, waarvan 6 in werking (4x gas, 2x hout). De lichte woonkeuken (30m2) heeft alle denkbare apparatuur en uiteraard een deur naar de tuin.

Ook het trappenhuis met schalmgat is zonder meer indrukwekkend. Net als de kamers, de 2 badkamers (waarvan 1 thans in gebruik als spreekkamer, maar gemakkelijk terug te brengen is in een luxe badkamer) en de 3 balkons, waarvan één over de volle breedte aan de achterzijde.

U begrijpt dat dit slechts een summiere opsomming is van de hoogtepunten. Dit pand, dat in een goede staat verkeerd, moet u zelf komen ervaren!
Zeker wanneer u ruimte, luxe en authentieke grandeur weet te waarderen! Uiteraard is het pand geschikt voor (een flink!) kantoor aan huis.


Overige bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 380m2
- Overige inpandige ruimte 14m2 (droge kelder)
- Balkons ( ca. 23.3m2)
- Bouwjaar 1917
- Erfpacht, waarvan de canon eeuwigdurend is afgekocht
- Monumentaal pand, in 2000 volledig gerenoveerd
- Hydrofoor aanwezig
- Voorzien van alarm en intercom
- Markiezen aan de achterzijde
- Isolerende beglazing, ook bij de glas in lood raamdelen!
- Eikenhouten vloerdelen op 1e &2e verdieping
- 34 elektriciteit groepen incl krachtstroom
- In alle kamers cai en pc aansluitingen
- 14 kamers
- 2 badkamers
- Tuin op het zuidoosten
- Terras achterzijde op het zuidoosten
- Balkon voorzijde op het westen
- Zonnepanelen op het dak en warmtepomp
- Oplevering in overleg

Locatie:
Het object ligt aan een boomrijke laan in Bezuidenhout. Deze buurt is net opnieuw ingericht met meer groen en voorzieningen voor fietsers, want de laan is onderdeel van een ‘Sterfietsroute’ die van het centrum van Den Haag naar Zoetermeer loopt.

Bezuidenhout is een populaire wijk en erg geliefd bij nieuwkomers vanuit buiten Den Haag. De centrale ligging ten opzichte van allerlei voorzieningen is ideaal. Tweehonderd meter verder is een tramhalte van lijn 6 , iets verderop de gezellige, levendige Theresiastraat met een enorm winkelaanbod en veel restaurantjes. Het Centraal Station en treinstation Laan van NOI zijn vlakbij, evenals de uitvalswegen richting Utrecht, Amsterdam en Rotterdam.

Het centrum van Den Haag ligt op hooguit tien fietsminuten afstand en ook het strand van Scheveningen is makkelijk bereikbaar.

Daarnaast heeft het Bezuidenhout allerlei voorzieningen en recreatiemogelijkheden op loopafstand, zoals scholen, kinderdagverblijven, bibliotheek, gezondheidscentrum, het Haagse Bos en overdekt zwembad Overbosch.

Details

Transfer

Price
€ 1.400.000 k.k.
Status
Available

Build

Main allocation
Office space
Year of construction
1917

Surfaces

Total surface
380m²

Layout

Floors
5
Facilities
openable_windows, toilet, verwarming, kamerindeling

Surroundings

Location
residential area

Location

[ { "address": "Juliana van Stolberglaan 47", "zipCode": "2595 CA", "city": "Den Haag", "lat": 52.0832659, "lng": 4.3372893, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reply on this object

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?