Dorpsstraat 76, Zoetermeer

Price   € 450.000 k.k. — € 30.000 p.j.  

Description

Dit karakteristieke pand is 1 van de parels die Zoetermeer rijk is. Dit pand heeft door zijn markante uitstraling op zich al een bekendheid onder de Zoetermeerders. In de volksmond genaamd "Het Dorpshuis".

De winkelruimte is gelegen in de Dorpsstraat, een straat voor ondernemers met een visie. In de oude kern van Zoetermeer, biedt de Dorpsstraat namelijk een keur aan speciaalzaken in nostalgische panden. De Dorpsstraat ligt in het historisch hart van Zoetermeer. In deze straat zijn ca. 100 zelfstandige winkeliers gevestigd, daarnaast zijn er bekende winkels zoals Rinck Optiek, Sjenkels & Sjenkels, Zeeman en Het Kruidvat. Het object ligt nabij een groot parkeerterrein.

De aangeboden winkelruimte ligt zeer gunstig tegenover de Bruna en schuin tegenover het Kruidvat. De Dorpsstraat is centraal gelegen ten opzichte van Den Haag, Delft, Leiden en Rotterdam. Ook het het openbaar vervoer en de A-12 (Den Haag - Utrecht) en A-4 (Den Haag-Amsterdam) is deze locatie makkelijk te bereiken.

Huurprijs ad. € 2.500,-- p.m. geldt voor het eerste jaar.

Indeling:
Grote ruimte met keuken en toilet.


Opleveringsniveau:
- deel vloerbedekking;
- representatieve marmeren entre c.q. gang;
- afgewerkte wanden;
- verlaagd plafond incl. verlichting;
- frontbreedte ca. 15 meter.

Aanvaarding kan snel!

Details

Transfer

Price
€ 450.000 k.k. — € 30.000 p.j.
Status
Available

Build

Main allocation
Shop
Year of construction
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surfaces

Total surface
175m²
Sell surface
175m²

Layout

Floors
1

Surroundings

Location
city center
Social class
A1

Location

[ { "address": "Dorpsstraat 76", "zipCode": "2712 AM", "city": "Zoetermeer", "lat": 52.056353, "lng": 4.4971785, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reply on this object

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?