Vastgoedgeregeld

Wij beheren jouw vastgoed en nemen alles uit handen: het technisch, financieel en administratief beheer. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jij op de hoogte bent van de laatste wet- en regelgeving. Je kan er vanuit gaan dat het geregeld is voordat je het weet. Zo kan jij (nog meer) van jouw vrije tijd genieten!

Professioneel, persoonlijk & doortastend
Geen enkele andere vastgoedbeheerder in de Haaglanden maakt de relatie zo persoonlijk. Wij begrijpen als geen ander dat jij het goed geregeld wilt hebben. Daarom ontzorgen wij jou en regelen we alles voor je. Hierbij werken we met een professioneel beheersysteem, zo heb jij altijd real time inzicht in wat er gebeurt.

Het team van vastgoedbeheer dat volledig ontzorgt, alles regelt en persoonlijk werkt. Lees hieronder meer over de verschillende onderdelen binnen vastgoedbeheer.

 

NEEM CONTACT MET ONS OP >

Vastgoedbeheerder Den Haag

Financieel beheer

Maandelijks worden de huren voor- of op de eerste dag van de maand geïncasseerd en doorgestort naar jou als opdrachtgever. In geval van niet, niet tijdig of niet volledig betalen door de huurder zullen wij het incasso traject inzetten. Wat inhoudt dat wij wettelijke herinneringen en aanmaningen versturen. Indien betaling na dit traject alsnog uitblijft, schakelen wij, na schriftelijke goedkeuring van jou als opdrachtgever, een gerechtsdeurwaarder in.

Administratief beheer

Alle correspondentie met huurders, communicatie met instanties en de verwerking van nota’s e.d. zullen wij verzorgen. Daarnaast attenderen wij jou op de jaarlijkse huurverhoging, en schrijven met jouw akkoord de huurders aan.

Technisch beheer

Bij technische problemen schakelen wij in overleg met jou een onderhoudsbedrijf in, zodat kleine reparaties/schades hersteld kunnen worden. Wij werken samen met verschillende vakkundigen en kunnen zo nodig verschillende offertes (voor onderhoudswerkzaamheden) opvragen. Bij calamiteiten/noodgevallen lossen wij deze direct op.

Vastgoedbeheer Den Haag

Kosten vastgoedbeheer

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

 

Meer informatie over vastgoedbeheer

Meer informatie over de verhuur of het beheer van jouw woning(en)?
Wij zijn bereikbaar via 070-385.11.01 en info@langezaal.nl, of vul onderstaand contactformulier in.

vragen?

Maak vrijblijvend een afspraak!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Op zoek naar een woning?

Schrijf je gratis in en ontvang automatisch nieuwe woningen in ons aanbod.

Inschrijven