Taxaties

Je wilt weten wat de waarde van jouw woning is. Langezaal geeft je daar graag inzicht in met een goed onderbouwde taxatie.

NEEM CONTACT MET ONS OP >

Taxatie Den Haag

Waarom een taxatierapport?

Een taxatierapport kan nodig zijn bij bijvoorbeeld de aankoop van een woning, het afsluiten van een hypotheek, het financieren van een verbouwing, het bepalen van de huurwaarde of bij een opgave aan de Belastingdienst.

Geldverstrekkers als banken en verzekeraars erkennen niet iedere taxatie. Langezaal is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en verzorgt goed onderbouwde NWWI-taxaties.

Uw huis laten taxeren?

Vraag met onderstaand formulier eenvoudig in 5 stappen uw taxatie-opdracht aan.

Taxaties worden onder het NWWI keurmerk uitgevoerd. Na ontvangst van het formulier neemt onze taxateur contact met u op.

Vraag uw NWWI-taxatie aan >

Kwaliteit

Het NWWI staat alleen open voor taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alle aangesloten taxateurs werken volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode. Het NWWI- keurmerk garandeert objectieve en betrouwbare woningtaxaties. Kijk ook op www.nwwi.nl. Langezaal hanteert vaste tarieven voor zowel reguliere als NWWI-taxaties. Deze tarieven zijn gerelateerd aan de hoogst getaxeerde waarde, zoals vermeld in het taxatierapport.

vragen?

Maak vrijblijvend een afspraak!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Op zoek naar een woning?

Schrijf je gratis in en ontvang automatisch nieuwe woningen in ons aanbod.

Inschrijven