Johannes Camphuijsstraat 246, Den Haag

Vraagprijs   € 359.000 k.k.  

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

*** ENGLISH TEKST BELOW***

WAT EEN PLAATJE!

De woorden 'TURN KEY' krijgen in deze RUIME UITGEBOUWDE PARTERRE (ca. 105m2!!) een volledig nieuwe betekenis. De heren van Goodwin Westbay zijn er in geslaagd om een totaal renovatie uit te voeren met behoud van klassieke elementen en het toevoegen van hun eigen, inmiddels kenmerkende, personal touch!

Loopt u even mee? Via de voordeur komt u terecht in de hal met marmeren vloer, waar u direct toegang heeft tot een zeer ruime slaapkamer aan de rechterzijde, een slaapkamer / studeerkamer aan de linkerzijde. Een ruime berging met CV (Remeha Tzerra, 2018), wasmachine / droger aansluiting. Tevens is via de hal de prachtige en luxe afgewerkte badkamer (met bad, douche en dubbele wastafel) en het gerenoveerde toilet te bereiken.

Vervolgens loopt u via de nieuwe 'retro look' stalen zwarte deur de woonkamer in waar u direct ziet wat voor een toegevoegde waarde de uitbouw heeft. Deze zorgt voor veel licht en veel ruimte. De keuken staat strategisch opgesteld en is voorzien van een kookeiland met hardstenen blad. Door de speelse indeling van de woonkamer kunt u uw fantasie de vrije loop laten. En wat te denken van de vissengraat vloer met vloerverwarming? Dit is een oogstrelende woning waar u als koper trots op kunt zijn!

Bijzonderheden:

- Volledig Turn Key opgeleverd;
- Door het gehele appartement zijn hoogwaardige materialen gebruikt;
- Prachtige nieuwe uitbouw;
- Volledig voorzien van dubbel glas;
- Eigen grond;
- Elektra 7 groepen met ALS (2x);
- Aandeel in de VvE 1/3, bijdrage 25 euro per maand;
- Keuze notaris voorbehouden aan verkoper (notariskantoor Timmers, Lisse);
- Overdrachtsclausule van toepassing;
- Niet bewonersclausule van toepassing.

****

PICTURE PERFECT!

The words 'TURN KEY' get a completely new meaning in this SPACIOUS and EXTENDED GROUND FLOOR apartment (approx. 110m2 !!). The gentlemen from Goodwin Westbay have succeeded in carrying out a total renovation while retaining classic elements and adding their own, now characteristic, personal touch!

Care to join me? Through the front door you enter the spacious hall tiled with marble, where you have direct access to a very SPACIOUS bedroom on the right, a bedroom / study on the left. A large storage room with central heating (Remeha Tzerra, 2018), washer / dryer connection. The beautiful and luxuriously finished bathroom (with bath, shower and double sink) and the renovated toilet can also be reached through the hall.

Thereafter you walk through the new 'retro look' steel black door into the living room where you immediately see what a difference the extension of the apartment makes. This provides a lot of light and a lot of space. The kitchen is strategically located and has a cooking island with hard stone countertop. Through the playful layout of the living room you can let your imagination run free. And what about the herringbone parquet floor with under floor heating? This is an eye-catching home that you as a buyer can be proud of!

Particularities:

- Completely delivered Turn Key;
- High quality materials have been used for the renovation throughout the apartment;
- Beautiful new extension at the back of the apartment;
- Fully double glazed;
- Own ground;
- Electricity 7 groups with ALS (2x);
- 1/3 share in the owners association, contribution 25 euros per month;
- Choice notary reserved for the seller (notary office Timmers inLisse);
- 'Overdrachtsclausule' applicable;
- 'Niet bewonersclausule' applies.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 359.000 k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Oplevering
in overleg

Bouw

Soort appartement
Benedenwoning, Appartement
Woonlaag
1
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
105m²
Inhoud
300m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Verdiepingen
1

Energie

Isolatie
Dubbel glas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
Remeha Tzerra (2018, Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk
Tuin
Achtertuin
Achtertuin
Noordoost, 24m², 800×300cm

Locatie

[ { "address": "Johannes Camphuijsstraat 246", "zipCode": "2593 CX", "city": "Den Haag", "lat": 52.0827806, "lng": 4.3423488, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer op deze woning

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?