Blog

Een woning kopen in Bezuidenhout

Een woning kopen in Bezuidenhout

Van plan om een woning te kopen in Bezuidenhout? Dan wil je natuurlijk graag weten wat voor wijk Bezuidenhout is. Bezuidenhout is een jaren ’30 wijk waar het stadsleven en de rust met elkaar afgewisseld worden. Je vindt hier vooral typische Haagse portiekwoningen en flats, maar centraal in de wijk ook eengezinswoningen.

Centraal wonen
Wonen in Bezuidenhout betekent centraal wonen. Zo zijn er heel veel openbaar vervoersmogelijkheden in de buurt, waaronder treinstation Laan van Nieuw Oost-Indië (met trein, tram, bus en randstadrail) en Den Haag Centraal. De in- en uitvalswegen (A12/A4/A13) zijn ook binnen handbereik. Het centrum van Den Haag ligt op zo’n tien minuten fietsen en ook het strand van Scheveningen is gemakkelijk per fiets bereikbaar.

Restaurants en winkels in Bezuidenhout
Aan restaurants en winkels is in Bezuidenhout geen gebrek. Zo is er natuurlijk de Theresiastraat met allerlei winkels, restaurantjes, terrassen, lokale speciaalzaken en diverse supermarkten, zoals de Albert Heijn en de Hoogvliet. Daarnaast is er ook nog het gezellige Stuyvesantplein met buurtsupermarkt de “Spar” en vis/snack kraam “Pitstop”.


De Theresiastraat

Recreatiemogelijkheden in Bezuidenhout
Wanneer je in Bezuidenhout woont, kun je gebruik maken van diverse recreatiemogelijkheden. Er is veel groen te vinden, zo zijn er meerdere parken, het Spaarwaterveld en natuurlijk het Haagse Bos, een groene oase in het stadse Den Haag. Hier vind je Huis Ten Bosch, de residentie van de Koninklijke familie. Bezuidenhout is dus een wijk met koninklijke allure! Aan sportfaciliteiten is ook geen gebrek, zo is er een yogacentrum, diverse fitnessclubs en squash- en tennisbanen. Je hoeft je in Bezuidenhout dus nooit te vervelen!


Het Haagse Bos

Scholen in Bezuidenhout
In de wijk bevinden zich meerdere basisscholen, zoals de Nutsschool Bezuidenhout, Rooms-Katholieke Basisschool Liduina en de Van Hoogstratenschool. Het Christelijk Lyceum Zandvliet en het Roekhorst college zijn twee middelbare scholen in de wijk. Hogeschool InHolland en de Campus Den Haag van de Universiteit Leiden zijn ook in Bezuidenhout gevestigd, mede daarom vind je ook horecagelegenheden voor een jonger publiek in de wijk.

Werken in Bezuidenhout
In de wijk ligt het Beatrixkwartier, waar veel kantoren van o.a. multinationals gevestigd zijn. Hier vind je ook het World Trade Center Den Haag en meerdere overheidsinstanties, zoals de Belastingdienst.


Het Beatrixkwartier

 

Bezuidenhout - 1734

 

Woningen te koop in Bezuidenhout
Op zoek naar een koopwoning in Bezuidenhout? Bekijk dan ons huidige aanbod koopwoningen.

Woningen te huur in Bezuidenhout
Op zoek naar een huurwoning in Bezuidenhout? Bekijk dan ons huidige aanbod huurwoningen.

Verkoopmakelaar Bezuidenhout
Op zoek naar een verkoopmakelaar in Bezuidenhout? Bekijk op deze pagina hoe wij jou van dienst kunnen zijn.

Verhuurmakelaar Bezuidenhout
Van plan om een woning te verhuren in Bezuidenhout? Bekijk op deze pagina hoe wij jou van dienst kunnen zijn.

Vastgoedbeheer Bezuidenhout
Op zoek naar een vastgoedbeheerder in Bezuidenhout? Bekijk op deze pagina hoe wij jou van dienst kunnen zijn.

Bedrijfsmakelaar Bezuidenhout
Op zoek naar een bedrijfsmakelaar in Bezuidenhout? Bekijk op deze pagina hoe wij jou van dienst kunnen zijn.

Bedrijfspand Bezuidenhout
Op zoek naar een bedrijfspand in Bezuidenhout? Bekijk dan ons huidige aanbod bedrijfspanden.

×

Op zoek naar een woning?

Schrijf je gratis in en ontvang automatisch nieuwe woningen in ons aanbod.

Inschrijven