Zakelijke diensten

Langezaal Makelaars in Bedrijfsonroerend Goed b.v. heeft een compleet pakket aan diensten op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed. Onze specialisten kunnen u van dienst zijn bij de aan- en verkoop, de huur en verhuur van kantoren, winkels en bedrijfsruimten, alsmede met taxaties, vastgoedbeheer en het beleggen in commercieel vastgoed.

NEEM CONTACT MET ONS OP >

Begeleiding en bemiddeling

Of het nu gaat om de aan-/verkoop of de huur/verhuur van bedrijfsonroerend goed. In alle gevallen kan Langezaal u van A tot Z begeleiden; van het zoeken naar een geschikte bouwlocatie tot en met de oplevering van een nieuw bedrijfspand. Wij zijn deskundig op financieel en juridisch gebied, sterk in het maken van duidelijke afspraken tussen de verschillende partijen, geheel thuis in de lokale markt, en dankzij ons uitgebreide netwerk van relaties kunnen we snel bemiddelen en de belangen van onze klanten dus optimaal behartigen.

Taxaties

Onze taxateurs zijn erkend en hebben jarenlang ervaring. Daardoor kunt u erop vertrouwen dat onze taxaties deskundig en betrouwbaar zijn. Wij onderbouwen taxaties in een bondig rapport dat een duidelijk inzicht geeft in de marktwaarde van het onroerend goed. Op grond van dit rapport kunt u niet alleen zelf een goede aan- of verkoopbeslissing nemen, ook kunt u het gebruiken bij de financieringsgesprekken met uw bank. Niet onbelangrijk is dat wij, indien gewenst, een taxatie snel gereed kunnen hebben, zodat u snel tot vervolgacties kunt komen. En dat alles tegen een aantrekkelijk tarief.

Second Opinion

Langezaal geeft ook second opinions. Bijvoorbeeld als u meer zekerheid wilt over een taxatie of een dienst van een andere partij. Wij kunnen taxaties en diensten op basis van objectieve maatstaven toetsen en u hierover een onderbouwd advies geven.

Belegging

Investeren in onroerend goed kan een waardevaste belegging zijn. Langezaal Makelaars in Bedrijfsonroerend Goed heeft ruime ervaring met de bemiddeling en advisering bij beleggingen in alle soorten vastgoed. Altijd is onze inzet een zo hoog mogelijk rendement van uw investering.

Beheer

U heeft geïnvesteerd in bedrijfsonroerend goed. Dan wilt u natuurlijk dat die investering op zijn minst zijn waarde behoudt, en het liefst in waarde stijgt. Een adequaat beheer, dat de functie en investering van het pand waarborgt, is daarbij van essentieel belang. Langezaal Makelaars in Bedrijfsonroerend Goed kan het beheer van bedrijfsonroerend goed voor u verzorgen. U kunt onder andere van ons verwachten:

  • alerte controle op huurbetalingen
  • controle op huurverhogingen
  • zorgen voor goede huurders bij eventueel leegkomen van bedrijfspand
  • zorgen voor goede opbrengst bij verkoop
  • zorgen voor preventief onderhoud

Daarom is het beheer van bedrijfsonroerend goed van wezenlijk belang.

Tarieven voor BOG

Courtage bij taxaties: Tarieven op aanvraag

 

Courtage bij aan-/verkoop en huur/verhuur

Onze dienstverlening bij de aan-/verkoop of de huur/verhuur van bedrijfsonroerend goed is maatwerk. De tarieven hiervoor verstrekken we u graag op aanvraag. Bel gerust ons kantoor voor meer informatie hierover.

heeft u vragen?

Maak vrijblijvend een afspraak!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Langezaal NVM Makelaars
×

Op zoek naar een woning?

Schrijf je gratis in en ontvang automatisch nieuwe woningen in ons aanbod.

Inschrijven