Zakelijke diensten

Langezaal Bedrijfsmakelaars heeft een compleet pakket aan diensten op het gebied van bedrijfshuisvesting. Onze bedrijfsmakelaars Rob Swart en Vincent Swart kunnen jou van dienst zijn bij de aan-/verkoop en de huur/verhuur van kantoorruimtes, winkelruimtes, praktijkruimtes en bedrijfsruimtes, alsmede met taxaties, vastgoedbeheer en het beleggen in commercieel vastgoed. 

NEEM CONTACT MET ONS OP >

Bedrijfsmakelaar Den Haag

Vastgoedadvies en begeleiding

Langezaal kan jou van A tot Z begeleiden; van het zoeken naar een geschikte bouwlocatie tot en met de oplevering van een nieuw bedrijfspand. Wij zijn deskundig op financieel en juridisch gebied, sterk in het maken van duidelijke afspraken tussen de verschillende partijen, geheel thuis in de lokale markt, en dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij snel bemiddelen en de belangen van onze klanten optimaal behartigen.

Taxaties van zakelijk vastgoed

Onze taxateurs zijn erkend en hebben jarenlang ervaring. Daardoor kun je erop vertrouwen dat onze taxaties deskundig en betrouwbaar zijn. Wij onderbouwen taxaties in een bondig rapport welke een duidelijk inzicht geeft in de marktwaarde van het onroerend goed. Op grond van dit rapport kun je niet alleen zelf een goede aan- of verkoopbeslissing nemen, ook kan je het gebruiken bij de financieringsgesprekken met jouw bank. 

Beleggen in bedrijfsmatig onroerendgoed

Investeren in bedrijfsonroerendgoed kan een waardevaste belegging zijn. Langezaal Bedrijfsmakelaars heeft ruime ervaring met de bemiddeling en advisering bij beleggingen in alle soorten vastgoed. Ons doel is altijd een zo hoog mogelijk rendement van jouw investering. 

Beheer van bedrijfsonroerendgoed

Je hebt geïnvesteerd in bedrijfsonroerendgoed. Dan wil je natuurlijk dat die investering op zijn minst zijn waarde behoudt, en het liefst in waarde stijgt. Een adequaat beheer, dat de functie en investering van het pand waarborgt, is daarbij van essentieel belang. Langezaal Bedrijfsmakelaars kan het beheer voor jou verzorgen. Dit kan je onder andere van ons verwachten:

  • alerte controle op huurbetalingen
  • controle op huurverhogingen
  • zorgen voor goede huurders bij eventueel leegkomen van bedrijfspand
  • zorgen voor goede opbrengst bij verkoop
  • zorgen voor preventief onderhoud

Second opinion

Langezaal geeft ook second opinions. Bijvoorbeeld als je meer zekerheid wilt over een taxatie of een dienst van een andere partij. Wij kunnen taxaties en diensten op basis van objectieve maatstaven toetsen en je hierover een onderbouwd advies geven. 

Tarieven voor onze zakelijke diensten

Courtage bij taxaties: Tarieven op aanvraag.

Courtage bij aan-/verkoop of huur/verhuur van bedrijfsonroerendgoed

Onze dienstverlening bij de aan-/verkoop of de huur/verhuur van bedrijfsmatig onroerendgoed is maatwerk. De tarieven hiervoor verstrekken wij je graag op aanvraag. Bel ons gerust voor meer informatie: 070-385-1101.

vragen?

Maak vrijblijvend een afspraak!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedemorgen 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?
×

Op zoek naar een woning?

Schrijf je gratis in en ontvang automatisch nieuwe woningen in ons aanbod.

Inschrijven