Dorpsstraat 135, Zoetermeer

Dorpsstraat 135, Zoetermeer foto-0
Dorpsstraat 135, Zoetermeer foto-1
Dorpsstraat 135, Zoetermeer foto-2
Dorpsstraat 135, Zoetermeer foto-3
Dorpsstraat 135, Zoetermeer foto-4
Dorpsstraat 135, Zoetermeer foto-5
Dorpsstraat 135, Zoetermeer foto-6
Dorpsstraat 135, Zoetermeer foto-7
Dorpsstraat 135, Zoetermeer foto-8
Dorpsstraat 135, Zoetermeer foto-9

Price   € 4.950 p.m.  

Rented

Description

Algemeen:
Winkelruimte te huur van in totaal circa 304 m² VVO.
De winkelruimte is gelegen in de Dorpsstraat, een straat voor ondernemers met visie. In de oude kern van Zoetermeer, biedt de Dorpsstraat namelijk een keur aan speciaalzaken in nostalgische panden.
De Dorpsstraat ligt in het historische hart van Zoetermeer, in deze straat zijn circa 125 zelfstandige ondernemers gevestigd, daarnaast zijn er de bekende winkels als Zeeman en het Kruidvat recent is er recht tegenover dit object een vestiging van Maison Kelder geopend.

Parkeervoorziening:
Mogelijk op openbare weg rondom de dorpsstraat en op nabij gelegen parkeerterrein waar bezoekers de eerste 3 uur gratis kunnen parkeren. Dit object ligt nabij een grote parkeerplaats.

Opleveringsniveau:
In casco staat voorzien van o.a.:
- representatieve entree;
- afgewerkte betonvloer;
- frontbreedte van ca. 11,5 m
- door de vorige huurder zijn nette stellingen achtergelaten o.a. geschikt voor schoenen.

Huurprijs:
€ 4.950,-- per maand, exclusief B.T.W.

Servicekosten:
Niet van toepassing.
Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.


Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele B.T.W. geschiedt in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 5 jaar met 5 optiejaren. Kortere looptijden zijn bespreekbaar.

Zekerheid:
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief omzetbelasting.

B.T.W. status:
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaard van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Details

Transfer

Price
€ 4.950 p.m.
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Main allocation
Shop
Other allocation(s)
Shop
Build type
Existing
Year of construction
1930

Surfaces

Total surface
304m²
Sell surface
304m²

Layout

Floors
1

Location

[ { "address": "Dorpsstraat 135", "zipCode": "2712 AG", "city": "Zoetermeer", "lat": 52.0549665, "lng": 4.4992732, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reply on this object

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Looking for a house?

Register for free and automatically receive new properties in our offer.

Register